klipp och sling

Jobbar på esprit, skyndar mig hem, slingar cattas hår, klipper mamma, klipper pappa. (Phuhu. Sover. Äter. Sover bajsar. Börjar om. Phuhu. Äter.)

Och på tal om hår, här är jävla fint hår, jävla perfekta lockar:


hår inspiration x2




Inspiration


söndag

midsommar är över och jag kan notera 17 bett på min kropp. Sinnesjukt vad det kliar. Pappa tipsade om saliv och nu har jag spott över hela kroppen. Jätte trevlig midsommar har det varit med god mat, bra band, mysig stuga och härliga hippies. Ett besök av ambulansen också som vi inte behöver nämna mer än så. Bilder kommer! Nu ska jag ut och sola, näst sista lediga dagen innan jag kör igång riktigt på esprit.

Inspiration


midsommar

Nu går bloggen på en liten semester, två eller tre dagar med inte sä mycket till inlägg. Både andreas och midsommar ska firas och herregud så mycket som ska göras. Imorgon ska jag klippa gammel mormor på morgonen och dagen förgylls med mer stol och bords målning. Ska även hinna slå in presenter och baka en kaka i smyg(?). Andreas har tagit en semesterdag imorgon vilket är helt underbart kul men också sådär otroligt förtvivlande- nu måste jag lyckas fixa allt i smyg.
Midsommar firas i jonas stuga med massamassa folk som det verkar!
Trevlig midsommar!

sleep

vaknade nu. Skulle på spinning kl 5. skulle bara vila en snabbis innan. Vaknade nu. å så lyckat.

Inspiration


hattfnatt


lugg och stil


stök, stress och klipp

Gårdagen var den mest fullproppade på länge. Allt ifrån målande till tygköp till klippning till färgning och så en födelsedagsmiddag på det. Späck. Kom hem strax efter nio och vid tio låg jag i sängen. Idag fortsätter klippstugan och frisörlek hela dagen lång.

kärlek

finns det något bättre än en pojkvän som ringer och säger hur mycket han tycker om dig och sen lägger på.
Åh, måste få skryta en aning.

    

söker du lägenhet?

http://www.blocket.se/vasternorrland/Etta_i_Skonsmon_28124033.htm?ca=4&w=1 

Andreas fina etta är nu på blocket.

Inspiration


hår inspiration


Men guuuuu så sugen jag blev på ett orange(t?) hår igen! Lila, orange eller kanske en normal färg? Nej. Vi kör nog lila ett tag till, det matchar midsommarklänningen så fint! Förövrigt så är fjädrar i håret en favorit för mig just nu.


Måndag

Och jag har en vidigt dålig låt från spinningen i huvudet. Uuuuuhui uuuu, u u uuu låter det. Spinnig var det, 45min idag och guuud så stolt jag är över mig själv. Efter spinningen var det dax att agera vuxen, gick till banken för att avregistrera barnkortet (vuxenpoäng), gick till mäklarbjörn och visde legget som jag glömde förra veckan (vuxenpoäng för att jag träffat mäklare och minus för att jag glömde legget förra veckan). Avrundade min vistelse på stan med att köpa trosor och sedan besöka ungdomsmottagningen (kraftigt minus poäng.. fan)

Min dag hitills. Den fortsätter nu med en duch och sedan vidare mot andra vyer. Espri med andra ord. Ska snickelisnicksnacka lite med emelie om nästa vecka osv. Ikväll blir det bara lungt, ska nog kräva en massage av herrn.

Inspiration


så vacker


hår


söndag

dop, shopping och inte så mycket mer. Min dag. Ikväll blir det kyckling, potatisgratäng och packa ner skönsmon i kartonger.

hår


shop

Herrejävlar va fynd vi gjort. Gjort så mycket fynd att det slutade dyrt ändå. Lyckat. Men massa bra och nytt följer nu med till östermalm sista juli. Whoho. Kan inte säga det nog. Nu är det chips dipp och dricka som gäller.

felicia och alex räddar världen

och det är inget skämt! Dom gör så att jag kommer ut till erikshjälpen idag och det är fan som  att rädda världen. för mig. idag. Har ett sånt erikssug så det är inte klokt vilket sug jag har, på erik alltså. Fan tror jag är full fortfarande. Just ja, ni som tappade hakorna angående min nyktra fredagskväll kan ta upp dom och säga "vad var det jag sa" med ett belåtet överklass leende. För det vart vin. M-y-c-k-e-t vin. Och kapter morgan till den nu sängliggande mannen. Därav räddningen också, felicia och alex är kördugliga och det är inte herrn som just nu till och med tackar nej till frukost.

Jävlar vilket förgyllet och förbannat rörigt inlägg. Men det passar ju mig bra. Jag är ju rätt förgylld och förbannat rörig. Nu ska jag bakisbajsa.

my boyfriend is a trendsetter

och det är inget skämt. Under vårat år tillsammans har jag fått höra att man ska klippa upp några cm längs ner på jeansen, i sömmen liksom, eftersom han är fast besluten om att "jeansen lägger sig mycket snyggare på skon då" Jag har ignorerat det. Tagit det med en nypa salt och haft argumenetet att det är en skatetrend. Inget för en ball hippi brud. Tillbaka har jag fått höra att jag borde dra upp dragkedjan en bit, ni vet, på vissa tjejjeans finns det ju en dragkedja längst ner som gör att benen kan sitta ännu jävla tajtare. Jag har skrattat sagt att det inte är något för mig.

Nu får jag en käftsmäll. Killen hade rätt. Så förbannat-bannat snyggt. Han är ett värre modefreak än mig, även om han har lite svårt att erkänna det själv. I inlägget nedanför ser man hur andreas har klippt upp sömmen precis lika. Herregud så fashonabelt.


ilon och kärlek






Klippiliklipp

Efter att ha klippt daniel igår fick han bedömma min present och nu stård det klart. Det får bära eller brista. Presentbyte sker ej. Annars då? Vi har börjat packat ner skönsmon i kartonger som snart ska till haga på mellanlandning innan det är time for the big östermalm. Flådigt det låter. Ö-s-t-e-r-m-a-l-m. Fräckt.

Idag är det frisörlek som gäller. Emil och hans vän kommer om cirkus en timme och hår ska förminskas. Kanske även blir så att jag tar tag i mammas hår om tiden finns. Annars inga planer för dagen, blir nog en lugn fredagkväll till och med. Jag hör hakor ramla. Imorgon ska vi ge oss ut till birsta, kolla på en säng som är gjord för fler personer än ett barn, kolla på erikshjälpen bydalen och eventuellt shoppa fina galjar och flyttkartonger. Jävlar vad vuxen man är, blir helt matt. Kanske ska man köra höger-vänster med hembränt och hallonsoda för att kompensera helgens vuxenaktiviteter och komma ner till den ålder man egentligen tillhör?

killhår

Måste få yttra min åsikt om en sak, kan kännas generande för vissa men faktiskt så skiter jag i det nu. Vad är det för fel på er killar, er killar som har axellångt plattångat hår?! Ni killar som sparar ut er kalufs, låter den frodas likt ogräs för att sedan plattånga det, he i lite vax och slicka luggen bakåt? Herregud. Jag finner inga ord, jag gör verkligen inte det.

Jag kan till min allra högsta gräns förstå killar som sparar ut håret halvlångt, strax ovanför axlarna, klipper upp det extremt mycket och busar till det med massor av vax. Det kan jag på rätt kille acceptera. Inte självklart men som sagt på rätt kille. Jag kan också acceptera att man plattångar det, jag menar, ibland är det snyggare med plattare hår (NOTERA dock att oftast blir det betydligt, betydligt mycket värre)

så, nu har jag fått ur mig lite agg på de flesta manliga fotbollspelare i denna charmiga håla. Skål för det!

stil






hår inspiration



by björn axen

hår


onej

Herregud vad jag är missnöjd med livet just nu. För tillfället i detta ögonblick i alla fall. Jävla skit. Fan. Borde kanske förklara vad jag lyckats med innan jag berättar hur missnöjd jag är men vi kör baklänges idag så: Kom på världens idé till andreas present, dock involverade den min konstnärliga ådra(?) som det nu finns bevis på att jag inte har.

Tanken var att jag skulle göra två jätte fina saker och han skulle bli skit glad och imponerad över hur duktig jag är på... (Ja, jag kan ju inte skriva vad det är eftersom jag fortfarande inte har någon ersättande persent) Men de sket sig. Så katastrofalt fult blev det. Herregud. Nu är vi tillbaka på noll igen, fortfarande ingen present.

klipp

Klippning förgyller min onsdagskväll. Känns som om de var jätte länge sedan jag använde saxen fast att de bara var några dagar sedan, men några dagar är några dagar för mycket. Ikväll är det robert som ska bli nyfrissad och imorgon är det daniels tur, fredag är det yttligare en klippning på gång och även mamma står på tur de närmsta dagarna. Fint som snuns (som felicia skulle sagt)!

hår


foto


stil


lägenhet!

påskrivet och klart. hade ingen aning om att min signatur var så gräslig för än nyss när jag fick lov att skriva den cirka tjugo gånger. Men nu är det över! Och den sista juli flyttar vi till östermalm! whio!!!


sol!

Det verkar som om min dans gav resultat ändå, dock bara lite senare än tänkt. Ligger ute och solar nu, jag och min hår och kemi bok!


hår



felicia, ska vi testa de här på dig någon dag?

stil


bäst

bästa dagen. fixat med baktanten, varit på utflykt i matfors, hälsat på icatanten elin, klappat kattungar, gungat, gungat ilon, ätit gomat och furktsallad. (FAN FELICIA, NU GLÖMDE VI JU PENGAR TILL DIG ÄNDÅ. jaja. vi fixar de i helgen) Tycker förövrigt att det är jätte kul att min blogg har blivit som en chatt mellan mig och bror och mellan mig och felicia.

Så till daniel igen: Hörde om den skippade klippningen, kanske torsdag? Eventuellt?

soldans

Jag dansar soldans och känner mig sådär löjlig somman gör när man tänker på hur generad man skulle bli om någon såg. Jag gör i alla fall fyra omgångar dans, en till imorgon då tanken är gungning med ilon och felicia om vädret tillåter och varsin till helgens dagar. I helgen har vi planer på stugmys med felicia, ilon och phalex och jag hoppas det blir såntdär superduper väder.

Soldansen måste ju vara värd liksom.
Imorgon är det bankmöte också!! inte för mig dock, men jag lär ju måsta följa med ändå. Se till så andreas kommer ihåg varför han är där typ...
Felicia, du fattar i alla fall vad jag menar.

hjälp

ett litet nödrop sådär. Vad ger man till sin pojkvän som fyller 23, är ganska hippi, har förbannat konstig klädstil och blir glad för det mesta? Elin kom med förslaget klänning, vilket ioförsig är ett ganska bra förslag men eftersom jag helst ser att det endast är jag i vårt förhållande som bär klänning så... Hjälp till nu, ju konstigare ju bättre!!!??!?


grekland

Sitter och spanar på resor, funderar på att ta med mig mannen och fly landet sista veckan på lovet. Grekland är förbannat lockande. Komma hem brun och fin, förhoppningsvis rätt utvilad för att sedan ha ork att klara av det sista skolåret galant. Kan inte fatta att jag nu har mitt livs sista sommarlov. Hur sjukt är det? Lilla pauline som alltid har varit 10år yngre än alla andra och som aldrig skulle fylla 18 eller ta studenten, tänk, nu är det bara ett år kvar sen ska Jag ha gått klart skolan och förhoppningsvis gett mig på gesällprovet.

Herregud. Panikångest och prestationsångest rusar över mig. Måste gå och vila.
Daniel, ska vi klippa dig på onsdag?

hår



skryt

senaste trenden är ju att blogga om hur nyttig man är och hur hälsosamt hurtigt liv man lever. Hänger på det spåret jag med och berättar stolt att jag överlevt 45min spinning. Klapp på axeln.

stil



men har ni sätt nå vackrare kläder?!

stil


bilder

  

andras på taket, pauline på stan och bröderna på student

ilon


stil


bistamamma

shopping på birsta med mamma slutade med en vacker turkos långklänning och ett par bruna mönstrade byxor.

hängen


fortsättning

till de personer som tycker att det är fel att jag lägger ut denna händelse på bloggen, till er som tycker att jag är elak mot hans familj för att jag sprider ut sanningen, hur tror ni jag känner mig? En person har yttrat sig om hur hon tycker att jag är dum mot hans tvååriga son för att jag bloggar om händelsen och till dig kan jag bara säga, du saknar helt enpati och medkänsla för en tjej som har blivit utsatt för övergrepp och det är helt sjukt.

Hur kan man tycka att personen som blivit utsatt för övergrepp är dum för att sprida sanningen? Du saknar helt försåelse för den skräck och sorg man känner när en man tvingar sin hand innanför ens Bh och sedan kysser en. Du får tycka vad du vill om mina inlägg om händelsen men en sak är säkert, jag kommer forsätta blogga om detta och jag kommer inte tycka att jag gör något fel med det.

fortsättning

Till min förtvivlan och chock har han hört av sig. Jag är skakis och chockad. Mest förbannad. Ett sms där han tackar för min tid på hårvågen och berättar att han tänker på mig. Hur sjukt är detta? Hur vidrigt är detta. Hur fan har han mage att skriva att han tänker på mig.

Jag är så äcklad.
Kommer köpa nytt kontantkkort idag och nummerbyte sker omgående.

Fredag

Och jag firar första dagen på detta sommarlov med loppisrace med Broder Jord. (varför låter Broder Jord och Fader Jord aldrig lika bra som Moder Jord?!) Hoppas finvädret håller i sig!


student!

hårfixande på anna och felicia, sen kolla på alex student :)

student

Kan berätta att body pump är gjord för någon annans kropp än min. Kan också berätta att bloggen kommer vara hyfsat död imorgon, full fart med studentfirande!

stil


hår

Fannys hår är nu fixat och fint. Dagens jobb gjort alltså. Nu blir det middag och 18.00 träning!

men titta vad jag hitta

svalde nästan tungan när lenny la sig under.
ps. det gick bra.

onsdag

jippi, mentorsdag i hamnträdgården och det ser ut som om det ska börja regna vilken sekund som helst. Jag ska i alla fall vara duktig och gå på mentorsdagen, tacka bästa marie, kommer ju inte hinna gå på avslutningen imorgon så. Efter lek i regn ska jag shoppa färg, blekning och toning till fanny och sen göra henne snygg. Snyggare.

stil




hår


Tisdag

Och så sjukt mätt! blev lunch med pappa och andres vilket betyder kabab. Annars har de inte hänt mycket idag: pratat med banken, varit på skolan en vända och varit allmänt trött.

drömbyxan

jag vill hitta min mönstade drömbyxa nu!!!
Jag hade dött lycklig om jag kunde sy.

hahahhaahahhaahaha


klippa

Hemma från skola, hemma från spinning och mätt i magen. Kan inte bli mycket bättre!
eller jo! För om ett tag bär det av till bästa felicia, alex och ilon. Ska klippa alex idag och idag ska jag klippa extra snyggt så han blir extra snygg till studenten. Tänk, alex går ut på torsdag och då är det bara ett år kvar för mig. Madness.



bilder från helgen

     

lägenhet

åh, idag är det en spännande dag. Väntar på att mäklaren ska ringa!

fortsättning

vafan ringer dom inte för???? Ethel har i alla fall lovat att ringa polisen imorgon och höra vad som händer. Om dom inte ringer idag det vill säga.
Heja ethel
!

stil


stil


frisyr

wella

stil


stil

vad jag skulle göra för den där kavajen, allt.

söndag

Söndag vilket idag betyder bakis dag vilket betyder pizza och deth proof. Bra film! Nu fortsätter pizzamyset.

fortsättning

http://dagbladet.se/nyheter/sundsvall/1.2076023-tog-praktikanter-pa-brosten-frisor-polisanmald
Dagbladet informerar de utsatta. Läste nyss artikeln på dagbladet och kände en lättnad, dom informerade mig och de andra läsarna om att det i alla fall kommer bli förhör. Bra att andra vet mer än mig. Vist hade jag mina aningar och förväntning att det skulle bli förhör det är ju trots allt en jävligt allvarlig anmälan men ingen hade sagt nått så jag var ju allt annat än säker.


Polisen har ju fortfarande inte hört av sig till mig så nu när jag läst namnet på han som håller utredningen funderar jag på att ringa han själv. Har han inte ringt imorgon, när det gått en vecka, då ringer jag. SvinSardar ska fan inte få gå fri. Läs artikeln om salong hårvågen och ägaren Sardar på dagbladet, dom har i alla fall lite mer information till Sundsvalls folket än st.nu


Kan också inflika att dagbladet inte heller har alla uppgifter rätt, men det är bara skitsamma egentligen. Små, obetydliga informationsfel.

Lördag

Igår kom min bästa kommentator och bror förbi med en dunk vin och ett leende, det var underbart att se dig broder daniel! en liten inflik sådär... Senare på kvällen såg jag filmen 'det enda rationella' vilket var en otroligt dyster film, men den var bra. Mycket bra och skum. Idag är det fullt schema, först skatetävling och sen efterfest på stadshuset. Där i mellan ska kära flickorna elin(inavel elin du vet, daniel.) och mimmi! Verkar bli en bra dag :)

hår


sätt aldrig er fot på salong hårvågen

lägger upp det här inlägget igen, hade kommit så långt ner. Ber er återigen att lägga upp inlägget på er blogg eller länka till min blogg, händelsen ska ut!
Skrivet 20100601


Funderar över hur fan man ska kunna skriva ett vettigt inlägg om varför ni aldrig bör klippa er på hårvågen utan att behöva förklara varför. Det går inte. Min praktik på hårvågen professional är avslutad och jag kommer aldrig sätta min fot där igen, anledning? Sardar, ägare av salongen, är inte alls så där trevlig som man först får intrycket av. Han är vidrig. Han vet inte vart gränsen går och vet inte vart det är okej att ha händerna. Vidrigt. Han vet inte vart det är okej att ha händerna på en tio år yngre praktikant och ha vet inte heller vart det är okej att ha munnen. Fyfan.


Det är inte lätt att förklara vad som har hänt och det är egentligen inget jag vill, men jag känner att jag måste. Jag måste berätta vad som hänt så att en del av hans kunder försvinner, att han får ett sämre rykte och att hans salong måste läggas ner. Det är inte bara jag som blivit utsatt av hans övergrepp och det är fruktansvärt. Jag vill inte att en till person ska bli utsatt och råder därför alla frisörer att inte jobba där och att alla blivande frisörer inte ska praktisera där. Sardar vet inte vart gränsen går. Fyfan.

Det har tagit overkligt lång tid att skriva detta inlägg eftersom jag måste pausa då och då och återhämta mig. Jag är fortfarande i chock. Det är förjävligt att det finns vuxna män som inte vet vart det är okej att ta på en tjej och inte, att ta på en tjej trots att hon säger ifrån. Hur kan man fortsätta? Händelsen, både min och den andra tjejens, är anmälda och jag hoppas allt gå vägen. Gör mig, och andra som kanske annars skulle bli utsatt, en tjänst. Sprid ryktet om Salong Hårvågen i Sundsvall, han förtjänar inte en egen salong. Han förtjänar ingenting.


Fortsättning följer om hur anmälan går, allt för att folk ska förstå att det här inte är okej. Man kan inte behandla praktikanter hur som helst, man kan inte behandla människor hur som helst. Hjälp mig, hjälp andra, sprid vad som hänt och besök ej salongen. Tack.

Ni kan fortsätta läsa om händelsen och vad som händer just nu runt om kring händelsen under rubriken "övergrepp" i katigorifältet

fredag




Mitt i allt skit känner jag ett måste, jag måste slänga upp en snygg bild på en vacker kvinna. Berätta om dagen ska jag också: Började med att klippa + färga mitt hår, istället för lila rosa är jag nu mörmörmörk lila. Efter det färgade jag elin, klippte henne och sen klippte jag en söt 4åring. Dagen avslutades med prov och nu sitter jag bara hemma och njuter av att sitta. Ikväll blir det lungt och uppladning inför imorgon. Bild på min nya färg och längd kommer imorgon!

st.nu

http://st.nu/start/sundsvall/1.2076496-praktikanter-ofredades-sexuellt


fortsättning

Fortfarande har polisen inte fått fingret ur ärselt och ringt. Skandal enligt mig som tycker att detta fall borde klassas som viktigt och bråskande. Men de är väl bara jag. Tidningen har i alla fall fått napp om händelsen, även om dom bara bitvis lyckats komma över rätt uppgifter. Men vem kan klandra dom, svårt att veta sanningen utan att ha pratat med de utsatta...

Jag tycker att det är bra att sundsvalls tidning publicerar en liten rad om händelsen, dock kan jag klaga lite mer och erkänna att jag tycker att dom i alla fall kunde berätta att det handlade om en frisörsalong. Åtminstånde. Flera personer har försökt länkat till min blogg och inlägget om händelsen i st.nu's kommentarsfält utan att lyckas. Av någon anledning vägrar dom publicera dessa kommentarer. Det är förjävligt. Blir förbannad. Dom har rätt att publicera en felande artikel om en händelse dom verkar ha ytteres lite koll på men dom kan inte publicera, inte ens i ett kommentarsfält som bör vara fritt, en länk till denna blogg så läsara kan få reda på sanningen.

Tycker på de flesta sätt att det var bra att st skrev om händelsen, trots de felande punkterna, men på ett sätt är det jobbigt. Sen SvinSardar gjorde andra övergreppet har jag försök berabetat och förträngt händelserna men det har inte varit lätt, för än imorse. Helt plötsligt gick det en hel timme utan att jag hade tänkt på hur äcklet stoppade in sin hand innanför min tröja mot min vilja. Sen kom tidiningen. Då kom minnet tillbaka och nu sitter jag här igen, med obehagliga bilder på min näthinna. Och st kan inte ens skriva att det handlar om en frisör salong. Tack för den.

Jag ber er åter igen att länka till den här bloggen och helst till inlägget om händelsen, eller kopiera och lägg ut på er blogg. Eftersom media har svårt att göra något vettigt så gör jag allt jag kan för att sprida sanningen själv. Hjälp mig och hjälp den som eventuellt kan bli utsatt i framtiden. Sprid sanningen om Sardar och Salong Hårvågen.

JÄTTE TACK TILL ER SOM REDAN GJORT DETTA!!


fortsättning

fortfarande har ingen polis hört av sig, vad håller dom på med?!

torsdag

Ett nödvändigt inlägg sådär: hemma hos felicia och alex, fixar felicias hår. Hon sköljer ur blekning och jag passar på att smyglånda datorn, hi. Snygg lär felicia bli, snyggare. Om en timme är det lägenhetsvisning också, spännande.

sebastian professional

 

color therapy, styling oil

  
Denna goding blev min idag, jag hoppas på mirakel.  



onsdag

Dagen har trots allt varit bra, fyra klippningar har klippts och ett gäng slingor har blekts. Sitter hemma i haga nu, trött och frysen. Vet inte om jag håller på att bli sjuk kanske, skulle dock tippa på att det bara är sömnbristen som spökar. Funderar på att träna en sväng ikväll, träna eller kanske bara ta en prommenad. Får se om jag orkar iväg nu när kroppen egentligen bara vill sova.

hjärta

 

STIL


frisyr


fortsättning

Chocken har lagt sig och ilskan börjar istället ta över. Rejält. Idag har det åter igen varit prat med mentorn, kuratorn och någon annan sköterska. Sömntips behövde jag tydligen? Vet igentligen inte varför jag ska prata med dom, det är ju rätt tydligt att jag är förbannad och det kommer jag fortsätta vara tills Sardar fått sitt straff.

I alla fall så skulle polisen ringa igår men har forfarande inte hört av sig. Pucko. Men sprid ordet vidare, han ska fan inte ha nå kunder. SvinSardar.

sätt aldrig er fot på salong hårvågen

Funderar över hur fan man ska kunna skriva ett vettigt inlägg om varför ni aldrig bör klippa er på hårvågen utan att behöva förklara varför. Det går inte. Min praktik på hårvågen professional är avslutad och jag kommer aldrig sätta min fot där igen, anledning? Sardar, ägare av salongen, är inte alls så där trevlig som man först får intrycket av. Han är vidrig. Han vet inte vart gränsen går och vet inte vart det är okej att ha händerna. Vidrigt. Han vet inte vart det är okej att ha händerna på en tio år yngre praktikant och ha vet inte heller vart det är okej att ha munnen. Fyfan.


Det är inte lätt att förklara vad som har hänt och det är egentligen inget jag vill, men jag känner att jag måste. Jag måste berätta vad som hänt så att en del av hans kunder försvinner, att han får ett sämre rykte och att hans salong måste läggas ner. Det är inte bara jag som blivit utsatt av hans övergrepp och det är fruktansvärt. Jag vill inte att en till person ska bli utsatt och råder därför alla frisörer att inte jobba där och att alla blivande frisörer inte ska praktisera där. Sardar vet inte vart gränsen går. Fyfan.

Det har tagit overkligt lång tid att skriva detta inlägg eftersom jag måste pausa då och då och återhämta mig. Jag är fortfarande i chock. Det är förjävligt att det finns vuxna män som inte vet vart det är okej att ta på en tjej och inte, att ta på en tjej trots att hon säger ifrån. Hur kan man fortsätta? Händelsen, både min och den andra tjejens, är anmälda och jag hoppas allt gå vägen. Gör mig, och andra som kanske annars skulle bli utsatt, en tjänst. Sprid ryktet om Salong Hårvågen i Sundsvall, han förtjänar inte en egen salong. Han förtjänar ingenting.

Fortsättning följer om hur anmälan går, allt för att folk ska förstå att det här inte är okej. Man kan inte behandla praktikanter hur som helst, man kan inte behandla människor hur som helst. Hjälp mig, hjälp andra, sprid vad som hänt och besök ej salongen. Tack.

RSS 2.0