stil


allt är inte som de ska

klippt och slingat och klippt lite mer. Som planerat. Nu åker jag till birsta för att slippa vidriga tankar.


tårtan

Tårtan, som har förgyllt denna dag, är denna vackra skapelse. Nästan för fin för att landa i magen men dock alldelles för god för att ens en lite tanke på att låta bli skulle uppstå. Jag har i alla fall slagit nytt rekord med denna tårta: På en dag har jag själv ätit upp halva. Notera också att den är 15cm hög.. Det är en hel del tårta de.



Mimmi, hur avis är du nu?!

brun eller blond?





Jag röstar brun. Brun men med frisyren hon har som blond!

Söndag

Vilket betyder skate. Om man heter andreas. För mig betyder det idag mamma mys, har precis kollat på it's complicated med mor och tryckt en kebabtallrick. Muuums. Snart är det gossip och sen mer tv innan jag återvänder mot sköna skönsmon igen. Ny vecka imorgon och igen påminner jag om de kalabra elevpriserna på hårvågen.

sebastian professional

 

 

INSPIRATION. Magiska frisyrer.
Sebastian professional

jenas




hahair


vidal sassoon

 
   

morsdag

Morsdag är det idag och det firar vi med gratulationer och tårta. Fast det är bara jag som äter tårta... Dagens planer är film mys med mamma om de är fulväder och glassning i solstol+prommenad om de är finväder. Sååå härligt med en ledig dag! Grattis bästa mamma!

skor


stil


Lördag

Hemma från hårvågen. Slut i fötter, rygg och axlar. Men det var de värt! Hår har klippts och produkter har sålts. Så som det ska vara. Ikväll blir dte yttligare en lugn kväll, är slut efter en hår vecka och eftersom det bara är en dags vila den här helgen känns det liksom bäst att bara slappa. Pizza står på chemat och förmodligen massa annat smask!

STIL





Klockrent från topp till tå!


Hårvågen

japp, då kör vi igen! Hårvågen mellan 10 och 16 :)

kärlek


stil


Fullt upp

satans dålig uppdatering och satans tråkig... fullt upp i salongen idag i alla fall, slutade med fyra klippningar för mig. Och imorgon är de dax igen :) Ikväll blir det godis, mys och skräckis!

långhårig sökes

Hårvågen igen. Gårdagens besök av mamma var mycket trevligt och hon blev inte bara mycket fin utan också mycket nöjd. Jackpot. Idag har andreas varit här och fått håret klippt och nu söker jag: DIG! Jag har superbra elevpriser, tex. klippning för 150kr (ink, hårmassag, tvätt, styling), sligor/färg/toning 400kr, permanent 700kr, frans och brynfärg 120kr. Jätte bra behandlingar till jätte bra priser, ring mig, salong hårvågen (060171911) eller kom bara in och kolla om jag är ledig!


slut

helt slut idag, tränade till och med efter praktiken = jävligt bra jobbat. Ingen tid att skriva dom här dagarna n-stan, men bättre ska det bli! Elevpriser finns på salong hårvågen te.x klippning 150 och toning 400. Välkommen :)

stil


stil


hårvågen

dax för praktik igen!

personlig stil


pictures

         


Färgen

55.65, wella color touch

 


leila lindholm

Ska vi baka kanske?



stil


stil


Praktik

En dag på salong hårvågen är avklarad och det gick jätte bra. Idag är jag ledig och ska istället vara där ett tag på lördag. Dagens planer är eventuellt lägenhetsvisning, tränig och middag med felicia alex och ilon :)

kvällen

Nagelmålning, chokladbollar, tv och snart kommer pojkvännen tillbaka.
Underbar kväll!

Praktik

Salong hårvågen. Kör ett wildcard (hahaha, fy fan va töntig jag är, dör åt mig själv ett ögonblick. Vem fan använder ett sånt ord?....) även denna gång genom att ta praktik på en salong som jag absolut inte vet ett skvatt (check* två konstiga ord. Bra.) om. En nyöppnad salong på storgatan, ägaren verkade jätte trevlig men som jag vet sen tidigare kan skenet bedra (tre, check*). Jag hoppas och tror att praktiken kommer bli lyckad denna gång, jag menar, tillslut måste de ju bli rätt. Ser fram emot imorgon och är förväntansfull. Två veckors praktik med start imorgon, hur ska de gå?!

stil


stil


Söndag

Gårdags kvällen började kul och slutade kul, emellan, inte så kul... Elin kom hit vid åtta och vi fixade hår och kläder, drack vin och umgicks. Jätte mysigt! Vi drog på stadshuset där det var förbanat tråkigt. Kvällen avslutades med max och att vi bjöd in oss själva till alex och felicia där vi stannade hela natten(TAAACKKK!!!) Imorse vaknade vi upp och slöade, umgicks, sov och busade med ilon. Felicia och alex bjöd oss på super god brunch och sen checkade vi ut från visiten hos bästa familjen.
Nu blir det gossip girl, ica och köpa karra och sen wallander. ENSAM! Bättre halvan är och rullar skate, inte så kul, men bättre blir det när han kommer tillbaka!

stil


stil




Lördag

Gårdagkvällen slutade med en dunk vitt smuggel och sedan vidare till svenssons med ett glatt gäng. Nu är vi i haga och försöker få lite color men det är dock bara massa moln. Ikväll verkar det som om det blir pistolhead och en flaska vitt, hoppas på kvällsol.


Helgen

Helgen har precis startat och den börjar med middag i haga och slutar med...? Det vet vi inte än. Ante-vinter-vante kommer så fort middagen är serverad och ikväll får vi se vart våra bravader tar oss. Imorgon hoppas jag att det är finväder så man kan vara ute och glassa hela dagen och partaja på uteservering eller parkhäng på kvällen. Söndag spenderas förhoppningsvis i lekpark med ilon, felicia, alex och andreas om planerna går som dom ska: Finväder då också, tack!

Här har ni vad jag tror om hela min helg innan jag ens har börjat med den. Lär bli dåligt med bloggande i helgen men nu vet ni vad jag förmodligen har för mig i alla fall. Ha en fin helg! Adios amigos

Stil

Enkelt och fint:

 

Älskar bootsen i första bilden


färgen

Pappa:"men vilken sportig färg du har nu"
Pauline: "det är lila..."
pappa: "mmm:)"

Bild kommer snart

boll blir fågelbo

Enkelt är bäst:


Slarvigt, slappt och så jävla snyggt.


stil

   

vidal sassoon man

 

Purple

Egenvården idag resulterade i att jag nu sitter här med toooklila hår, coolare än någonsinn!

skärpning andreas wijk

Det är inte OK att övermatcha, ett prakt exempel på hur fel det kan bli med en för "tänkt" look.
Spontant, mixmatchat och retro ska det ju vara..


bags

 


nyklippt och nyfärgad mormor

Klippte sötmormor lite annorlunda idag genom att klippa det ganska tajt längst ner i nacken och låta det vara mer hår högre upp. Detta för att få en mer feminin känsla. Färgen är en sexa naturton och några utväxta slingor på längderna, tycker hon passar bra i det eftersom det ser så naturligt ut!

     


frisörtips

En rolig färg på håret är aldrig fel! En tråkig frisyr, som min, kan bli mycket roligare med lite färg. Imorgon är mitt mål att få en färg som liknar denna:
 

En perfekt lilarödton!


frisörtips



en fläta är inte bara lätt att göra utan också jävlit snyggt, en av de trendigats tjejfrisyrerna 2010.

Klipp och färg

Dagen började likt ett helvete = ingen frukost. Skyndade sedan iväg till skolan dit pappa kom och blev frissad, Lät håret vara lite längre än jag brukar men det blev mycket bra ändå. Mamma bjöd på lunch och jag bjöd henne på skorådgivning vilket resulterade i att mamma kom hem med tre par skor! Nu har precis mormor lämnat huset, jag klippte och färgade hennes utväxt och hon gav mig en slant, ett gäng restuangkuponer och två gobitar. Bra deal!

Nu väntas slöning och ikväll ska jag försöka hitta ork till att träna!

träning

Nu drar jag på bodypump!


and off

vidare till birsta för säljkurs med esprit! Ikväll bjuds det på träning och satan va oppepad jag är.


rosa

Rosa hår kan faktiskt vara riktigt snyggt:

    

vidal sassoon




philooni



Snodde en bild från igår av bästa felicia

bryt

Anropar en pollenmedicin som faktiskt fungerar?!

Trots pillerproppande och doseing näspray över det rekomenderade så rinner och klias det både i näsa och ögon. Jag nyser värre än om jag hade värsta förkylningen. Det är ett jävla helvete det här.


krull



En krullis från nyår

Onsdag

Idrott utan att ha idrott och sen säljkurs i birsta!

stil








pojkvän

Efter en vecka med skola för mig och jobb för b-friend, efter en helg med nonstop job kan jag nu säga att jag verkligen längtar efter en heldag med underbara pojkvännen. Du är förbannat underbar!

      

håret

Anna Rubik med ett fantastiskt hår:


stil

12år och bättre stil än de mesta:


stil


shoe

Underbart snygga skor. Likande efterlyses:


luggen fram

Killar med korta sidor och långt på hjässan kan visst dra luggen fram, man behöver inte tvinga det bakåt:




Helgen

Efter en fullspäckad helg med endast jobb och sammanlagt 6 timmars sömn sitter jag nu här och är helt slut. Mer död en levande, typ. Tanken var att jag skulle jobba fredag och lördag dag på mässan. Fel. Så blev det inte utan istället har jag började jag i fredags och jobbade från 09.00 till 02.30 dagen därpå började jag igen vid 9.30 och slutade vid 02.30, söndagen blev det aningen lättare med jobb från 10.30 till 17.00. Väääldigt få timmar med sömn och väääldigt många timmar med jobb denna helg. Men kul har det varit!Jag och Fanny har skött ett 50tals cafe under dagarna och på kvällarna har vi agerat bartenders, mycket kul!

Nu är helgen över och jag sitter här helt slut i kropp och knopp. Snoret rinner och pannan är varm, jag är helt slut.

hjärta

 

mys

Klippningen gick bra och nu är jag mätt efter tacomys. Kvällen spenderas i soffan med hjärtegullet och imorgon blir det jobb hela dagen i nordic hallen :) Hoppas det går bra!

olivia palermo

Så fint hår!

Hår och stil

Älskar både håret och stilen


Igen

Säger det igen, det finns likheter mellan den här killen och min kille.



ps. Min kille är sååå mycket finare.
!!!

håret


Torsdag

Torsdag och träningsvärk. Har nyss kommit gem från en prommenad med felicia och har även varit och lånat en kjol av henne som jag ska ha i helgen när jag jobbar på mässan. Tack felicia! Nu ska färgburken fram och mammas gråa strån ska väck. Senare kommer simon och blir klippt så idag är de full fart.

hår


Onsdag

Nu ska jag ta en prommis till stan, närmare bestämt till alex, felicia och piiilooni. Alex har blivit lovad en klippning vilket inte är helt fel eftersom jag då får umgås med en av dom bästa familjerna någonsinn! Något annat som är superb är att fanny nyss ringde och berättade att jag ska få jobba på Custom and Hot Rod Show i nordichallen på fredag och lördag. Perfekt tycker jag som är in biiig neeed of kosing !

Tack fankan och tack ullis för att ni tänker på mig!

lookbook










skryt

Har precis varit på 30min step och 20min i gymmet + prommenad till och från golds.
DE NI!

och...

Kl 18.00 ska jag på body pump.
DE NI!!!!

killhår!


Blugirl Folies Jeans

Vill ha ett par utsvängda jeans men hittar inga som är tillräckligt bra. Tycker dom på bilden är fina men önskar att midjan var typ... 10cm högre i midjan. Då hade dom varit perfekt! Perfekta. Förutom priset då, 2500 för ett par jeans är helt overkligt för mig. Men i alla fall: Vad tycker ni om höga och utsvängda jeans?


elin <3

Jag tycker om elin, speciellt på denna bild.


Jag dör varje gång jag kollar på bilden. Elin, du är sjukt ful här. Så du vet!
Mimmi är tillskillnad riktigt snygg, som vanligt. love 2 jo mina fina

konst


mer hår

bilder och inspiration:













Träning

Fick ångest när jag läser om alla som ska träna hit och dit, gå hit och dit, äta nyttigt hit och dit. Jag äter inte nyttigt och jag tränar knappt. Men jag har gymkort! Problemet sitter i min lathet och att jag alltid lyckas hitta på någon overkligt dålig ursäkt till varför jag inte kan träna men nu är det slut på det. (snart?) Start imorgon i alla fall. Ska träna eller promenera typ, varannan dag? Det låter väl rimligt. Träna någonting varannan dag och äta hur som helst, när som helst. Bra deal.

Felicia, vi kör på de här?!?!
Behöver någon som tvingar med mig...

clothes








catch and keep shampo - resultat

Förra veckan skrev jag ett inlägg om cutrins catch and keep shampo & balsam som inte bara bevarar färgen utan också tillför extra pigment, nu har jag använt dessa några gånger och är jätte besviken. Visst, färgen har inte tvättas ur så mycket som den hade gjort av vanligt shampo men annars är det ingen skillnad enligt mig. Den ska göra färgen intensivare men det gör den verkligen inte, trots att jag har haft i den länge.

Alltså, bra om man vill bevara sin röda ton men förvänta er inte mer än så.


Förkväll

Tycker att tjejen dom gjorde om igår fick en såååå fin frisyr! Hon passade perfekt i kort hår och jag är faktiskt riktigt avundsjuk.


kliniskt

Trots att det är mannen som ansvarar för städningen så har jag tagit tag i köket nu. Det glänser och jag är så nöjd. Sååååå nöjd. Har diskat, plockat och till o med använt den slabbiga äckeltrasan när jag gjorde spisen vit igen. _r stolt över mig själv, får moderskänslor åt och av mig själv. De är fint.

ANDREAS!!!!

LÄS OCH RING: MIDDAG PÅ SKOLAN IDAG, KOM!

jakten på max

Hela skoldagen idag går ut på att hitta igen en max åt mimmi som jag och elin tappat bort... (konstig mening) Men det går skit. Alla tips om alla max tas gääärna emot!

Mimmi, vi ger inte upp!

favorit

flera dagar sen men nu kommer det:










bilder

Lördag:
















Helgen

Vilken helg! Full fart hela helgen, utom igår då.. Fredagskvällen var den mysigate på sååå länge. Firade tio fina månader med min fina pojkvän. Fick ett fint armband och vi myste med jordgubbar, choklad och massa annat. Hur mysigt som hellst med en kväll utan tv, telefon och dator. Tack fina pojkvän<3

Lördagen började med sovmorgon och sen vid halv tolv hämtade vi upp familjen(alex, felicia och ilon <3) och sen var det full bil ut till birsta. Vi började med att prova sängar, leka på toys r' us och sen blev det birsta city, ikea, ikea mat och som fint avslut barnenshus och willys. Birstarekord tog vi lätt eftersom fem timmar spenderades som en. Jääääätte trevlig dag med trevligate personerna. När vi kom hem tog jag en dusch och fixade mig och sen kom elin och bravaderna började. Lördagskvällen var jätte trevlig och vi avslutade den på kebab city med mamma och pappa.

Söndag är en dag som inte är värd att nämna.

fullt upp

... och nu är de röj!

mys

pojkvännen kom precis hem med ett sååå fint armband till mig och nu blir det kyckling och potatisgratäng och sen jordgubbar och choklad. Bästa kvällen :)

Fredag

är för mig lika med full fart! Dagen började med promenad till skolan och sen prov i permanentrullning. lite senare kom andreas och fixade håret och dagen avslutades med både vågföning, rullning och att elin fick sätta upp mitt hår. Ikväll blir det bara mys med min underbaraste :)

träning

Min fina pojkvän kände min saknad hela vägen ut till birsta och kom därför och överraskade mig nyss, ett gäng pussar och några bamsekramar senare är mitt humör nu på topp! Ska ta en prommis ner till golds nu och gymma en snabbis innan det är dax för 30min spinning och efter det 30min prommis hem igen. Phuuuu. blev trött bara av att skriva det.


MODELL SÖKES, SNABBA PUCKLAR

Behöver en klippmodell imorgon (gratissssssss) kl 8.30. på bauer !!!
ring eller sms om ni är intresserad.

Imorgon är det en dag i salongen igen, kl 10 kommer kära underbara pojkvännen och blir klippt men från 8.30 till 10.00 är det tomt. Skulle sitta fint med en kund eller modell då, kan jag lova. Eftermiddagen ser ut som om att jag får göra restprov i permanentrullning, how fun! :o

hippi hei

Har precis pysslat ihop ett örhänge av ett gammalt halsband och ett armband. Lite halv snett men ändå helt okej för att vara gjort av en tjej med absolut inge tålamod.

Volá:


agyness, jag är kär i dig..

Helt sjukt, Perfekt: Håret. Sminket. Hon.
Helt sjuuuukt.






h&m

den här tror jag att jag skulle vara söt i..



miss you ju

saknar min fina pojkvän jäääätteeee mycket just nu..


Torsdag

Och jag är redan hemma efter hela två timmar på skolan. Emil var så snäll idag och ställde upp som finsih modell, det tackar vi för: Tack emil! När emil var klar och nyklippt bytte jag ut emils huvud mot ett dockhuvud och gjorde prov i fönvågor som jag missat. Provet gick hyffsat och vågorna vart helt okej. Nu är jag hemma och micrar fiskgratäng och mår lite dåligt över att jag glömde ta efter bild på emil, skit också.



perfektion i hårform









Stora lockar i kort hår


Bobby

Snodde denna bild från bobby och tänkte att detta kunde vara ett allterativ till mamma. Jätte fin men ändå enkel frisyr, vad tycker du mutti?


catch and keep shampo



Idag ställde mamma upp för mig och mitt hår genom att köpa shampo och balsam med extra pigment. Vanliga färgshampoon bevarar färgen men detta shampo lägger även till extra pigment, perfekt när toningen börjar kännas matt. Ska testa ikväll så får ni höra hur det funkar sen:)

ps. Det haglar i maj.

och världens bästa pojkvän

     

Världens bästa mamma

Jag har världens bästa mamma! Idag bjöd hon mig på lunch på BIM och efter det tog vi en sväng på stan vilket resulterade i tre presenter till mig. Tack kära mamma! När lunchtiden var slut och mamma skulle pallra sig till jobbet igen tog jag en prommenad hem och gissa vad som låg på mitt skrivbord?! en present från min kära mamma. Två par urrrtjusiga strumpbyxor: ett par med transparanta med prickar på och ett par som var svart och svarttransparantrandiga(konstigt ord det blev)! Och dom var såååå fina.

Tack kära mamma!

 

strumpor och klackar











Så jävla sött. Måste på leta-söta-strumpor-jackt.

onsdag

är lika med ingen lektion! Gårdagen slutade toppen efter pizza, fika, mys med ilon och häng med felicia och alex. Idag bjuder mammi på lunch. Jubel! Sallad ska de bli och jag längtar. Annars har jag inga större planer för dagen, tänkte trotsa magen och börja träna lite smått. Nu ska ansiktet på och sen ska jag ta en prommis till stan :)

Tisdag

Skola. Helt onödigt även idag. Ingen lärare men jag är här en då, känns som om jag måste eftersom jag struntade i allt igår. Kommer nog gå snart. Pissväder är det också. Faan. Tur att mimmi är här och håller mitt humör hyffsat. peace, ser ut som en hippi idag så kände mig tvungen att skriva det.

Igen: PEACE

Skola


Flätad

En trött tjej fick idag kläs av en trött frisyr. En slapp inbakning på ena sidan skallen:

    

Urban oufitters

Fick ett stort Stockholmssug precis nu:

     



ps. felicia, jag är inte alls avis. inte alls.


Basker av hår / Hair frisbee

Det jag nämnde i förra inlägget, hårbaskertrenden:






Tre olika varianter och jag tycker gaga står för den fulaste. Tom andra två: Pillrig att göra men jävligt rolig att bära! Vad tycker ni?


sass and bide fall 2010

Lite mer munterhet i detta inlägg:












PHOTOS BY FARAN KRENTCIL

älskat. Inte bara håren men också kläderna. Första bilden är gudomlig, kolla bara kavajen!! Herreguuuuuud va underbar. En knapp, djup ringning och smala armar - perfektus. Håren då: Nummer ett, bild ett! Skitball basker av hår, verkar ha blivit trendigt som fan med hårbaskrar(stavnnigen?). Måste försöka mig på att göra en.

Förresten, börjar ni tröttna på alla mina bilder på hår och kläder?

Pissråtta

Fint ord tycker jag. Har en såndära jävla skitdag idag. Verkar inte spela någon roll vad jag gör med det lyckas bli galet. Försöker skylla ifrån mig men felet verkar sitta i mig. Fan. Sov cirkus två timmar inatt vilket inte direkt bättrar humöret. Fan. Något som inte gör det bättre var att jag spenderade några helt obetydliga timmar på skolan innan jag insåg att jag gör mer nytta hemma och sket i den pågående lektionen och lektionen efter lunch. Fan. Så här i efterhand tänker jag att jag borde kanske ha stannat, bara för att liksom. Men det är ju det jag hatar mest av allt.

Försår verkligen inte varför man ska sitta av tiden på en lektion bara för att. Har ingen uppgift att göra men läraren kan ändå inte låta oss gå, nej nej, vi sitter av tiden isället. Kalasbra idé tycker läraren som tänker: kung, där slapp jag rätta 20st exta grejer. Själv blir jag galen. Finns inget värre än bara för att och därför tog jag mitt pick och pack och drog.

Så. Här fick ni årets tristaste text från årets tristaste tjej. Varsegoo.

all we can do, my love, is hope we don't take this ship down

You cannot quit me so quickly
There's no hope in you for me
No corner you could squeeze me
But I got all the time for you, love

The Space Between
The tears we cry
Is the laughter keeps us coming back for more
The Space Between
The wicked lies we tell
And hope to keep safe from the pain


Inspiration






Skorna!

ko-o-o-llaaaa koola skorna! Perfektion.


Inspiration


Tjejhår!

Tokmånga inlägg trycks nu = brist på görat. Känner mig tom i kroppen och vill att min pojkvän ska vara med mig nunununuuuuuu! Men det är han inte. Ikke. Vill träna också, men inte går de med den här magen heller. Nej, inte. Ikke. Så vad gör man då? Jo, man hittar fina bilder på fina hemsidor och snor dom så ni också får njuta. Bra deal. Här kommer en perfekt frisyr:  En snygg och feminim mohikan uppsättning. Jag tycker att den är briljant! Så fina loops, snygg lugg och en perfekt undercut. Superb.



killhår!

Samma fast olika, ni förstår. 2010's förmodligen mest klippta killfrisyr. I alla fall hittills. I alla fall för mig. Fyra snygga varianter kommer nu:








Inspiration









foleyandcorinna.com

Stil


Hårboll


En boll på sniskan och ett gäng pärlor fick igår pryda min skalle


Kort och slickat


Så jävla l-l-l-läckert


Lu!g!g!

Hittar på anledningar till att skuta upp duschen. Orkaaar inte. Måste. Vill inte. Måste. Tänker: Viktigare att vara social med mamma. Skriva ett onödigt inlägg om ingenting i en hårblogg. Klippa tånaglarna. Lyssna på musik. Pilla på telefonen. Fundera på kläder. Kolla på fina bilder.

Och. Sen skriver vi ner det. Haha. Jag skrattar åt mig själv. Är löjlig. Funderar om jag fortfarande är full sen igår eller om jag bara är konstig. Förbannat konstig. Ska lägga upp en bild nu, inte skriva mer skit. Ni får en snygg lugg idag. Snygg lugg och fina byxor - varesgoo.


bits inte ju

1. Andreas tar en tugga...




2. Pauline får ont.


Fläta en flätad fläta

 
Två olika favoriter med två olika flätor. Flätaaaa. Kul ord.


Lördaaag

Har sovit hela dagen och funderar på att ta en nap till. Känner mig sliten och vidig. Mest vidrig. Måste duscha. Hade en trevlig kväll igår med två av mina favoriter och kvällen som kommer nu kommer förmodligen bli lika trevlig. Inflyttningsfest med typ... Texmex(?)tema. Ryktas om att det ska finnas en sån där grej ni vet, som man slår sönder också kommer det massa saker ut ur den. Brukar vara ett djur. Om inte jag får slå sönder den blir jag ledsen. Undra vad som finns i? Hoppas cupcakes. Fan va gott.

Äh. Ska ta mig i kragen nu och gå till sängen för yttligare en nap innan det är dax för dusch och smink. En dunk vitt smuggel väntar och då måste man ju vara på topp. Haha. Jag är inte på topp idag. Ikke. Också vart det ännu ett inlägg utan hår. Måste skärpa mig. Skärpning!

    


RSS 2.0