Kerastase bain prevention GL

Kerastase bain prevention GL är ett schampo är återbyggande och ska ge volym åt fint hår. Bra låter ju det, men sen kommer bomben: förhöjer microcirkulationen i hårbotten vilket resulterar i mindre håravfall och förmodligen snabbare växt på håret. BOMB. Fäller en glädjetår och inser att det kommer bli shopping snart.

Denna underbara produkt har en ploare också, buddyn soin densitive GL som även han stimulerar(som de så mysigt heter) hårbotten och ger en fyllighet på stråna hela vägen från botten till toppen. Sprayen har en liten rootboost feeling och ska även öka volymen på fint hår.

Kerrakvinnan lovade ökad växtlighet på barret mitt om jag använda dessa. Så, ett tips till er från mig.
Schampot kostar 249:- och sprayen kostar 269:- Finns på jess, såklart.

 

kerastase resistance kur

Efter två långa dagar på jobbet slog jag och vickan på stort - mitt barr har nu gått från frissig risbuske till rosenkvist. Gjorde en kur från Kerastase och det blev verkligen mycket bättre. Både glansigare, lättare att kamma ut och det till och med känns tjockare. Suveränt härligt!

En sån här kur kan man göra på salongen och det kostar 150kr i samband med annan behandling. Jag gjorde kerastase resistace som är för försvagat hår men det finns även för färgat mm..




GLAMOUR!

Imorgon har jag fullt upp, först produktinfo med Sebastian och efter det en fullbokad kunddag på jess. Avslutning på dagen är afterwork och ett bedrövligt farväl till yrla.

För alla er som söker lite lyx i vardagen ska jag ge er ett tips - glamourtema imorgon på jess. Vi dealar ut goodiebags till kunderna, bjuder på bubbel och tilltugg. Lyxigt. Småstaden som tappert önskar insperation från stockholm, desperat men ack så kul.

En parantes också - stort grattis till min fina bror!!!

PLI

Och den var superb, allt jag förväntade mig utan att behöva använda mycket av den. Sprayade den passé för passé på håret och gjorde sedan plattångslockar. Sprayade lite liiiite bara för att jag var orolig att de inte skulle hålla alls annars. Men tji fick jag! Lockarna satt hela dagen och även hyffsat dag två. Och knappt nån spary! Jag som brukar få förbuka en halv sebbe re shaper för att få lockarna någorlunda hållbara.


SÅ. Stor rekomendation för alla lockmainias.


.

Min blogg är lika död som skidåkaren vasa. Jag som hade en sån fin idé med den här fina hårbloggen och sen slutar det med att jag gör en jämnförelse med vasa. Trots att min hjärna till 83% är fylld med hår i olika former hittar jag inget hårvänligt att blogga om.

Kan radda upp lite news i mitt liv för utfyllnad medans hjärnan aktivt tänker ut ett viktigt hårlägg(ha. ordvits 1 idag - klapp på axeln!) 

* Börjat tagit kunder på jess, jiiiiiihaaa
* Börjat avföra ner min toa betydligt mer än tidigare, vad har hänt med stomaken?
* Fått en fetish för allt orange
* Haft produktionfo med kerastase

loreal

Efter att ha klippt födelsedagsbarnet emil och niklas drog jag på jess för produktinfo. Lorealgubben var trevlig och nu sitter produkterna på plats i hjärnan. + att jag insåg att det fanns massor som jag vill ha. Tex. pli - pli är som en läggningsvätska som du sprayar i håret för att få lockarna (som du gör med platt/locktång) att hålla, utan att behöva spaya dom till döden. Pli ska också ge otrolig volym, även till längderna. Ska köpa den i veckan och sedan ska ni få en rejäl utvärdering. Helt klart värd att testa! ca 180kr tror jag att det är vi säljer den för.



jess

Första dagen med kunder gick bra! Imorgon kommer en snäll människa från loreal och har produktinformation med mig, jätte kul! :) Ska passa på att berätta hur mycket jag tycker om min inpackning då.

stylebysundsvall



Titta vad jag hitta! http://mingla.nu/stylebysundsvall

som en liten parantes ser man här min nya färg, ljusbrun med slingor.

Hemma!

Hemma från en underbar vecka på kreta, haft det helt fantastikst. Ett litet minus till vädret som svek rätt rejält men stora plus till allt annat. Är hemma hos mamma och pappa nu och snart blir det en flådig trerätters middag och mys. Imorgon är det en stor dag, första dagen som jag ska jobba som elev på jess - första dagen som jag ska ta kunder och inte modeller alltså, spännande! :)


KRETA

Men vilkem tråkig blogg det blev. Tur att jag är off till kreta, hoppas på mer energi när jag kommer tillbaka.
Ses om en vecka! :)

Ny färg!

Idag var det min tur att färga barret! Jessica och Mimmi fick äran att bleka slingor på mig. Joicos krämblekning men 6% väteperoxid fick det bli. Vi la även på en nyansering med joicos toning, blandade blond bege, silver blond och pärl för att få dom bort dom guldiga pigmenten utan att göra slingorna för askiga. - Fint som snus blev det!


Modell klippnigen på jess gick bra och Michael blev nöjd. Fick ge mitt kort för första gången också, stooort :)

jess

Imorgon - skola och modell på jess

ring

Måste visa min nya kärlek också, så vacker.
Amor vincit omnia på kanten

wooork

jobb hela helgen lång. men snart åker jag, whihooo! :)

Fredag

Och helt underbart vad mycket man hinner göra när man inte har skola - nu ska jag ner på stan en vända, kolla, hämta nycklar och besöka umo. Sen ska jag hem och plugga och avslutar dagen med middag hos felicia, alex och ilon :)

RSS 2.0