allt är inte som de ska

klippt och slingat och klippt lite mer. Som planerat. Nu åker jag till birsta för att slippa vidriga tankar.


Kommentarer
Postat av: Bargain Basement Howard Hughes

Har inget vettigt sätt att skicka grejjer till dig, för du är aldrig online(shame on you), så jag kapar den här katastrofen för att kommunicera istället. Ger fan i annat skit i huvudposten om frisöraset iaf. Såg ett kul ord på flashback(idioter oftast btw) - "Kebab-Babian".Men iaf, här är Dennis McGraths skates och tshirts med porrbrudar på. Tror han är tillsammans med Kimberly Kane, men whatever, är väl bara jag som är en porrnörd. Kanske du tycker det är kul. Sasha Grey är inte kul längre iaf, vem fan behöver en "smart" porrbrud. Ja ja, du ser hur många jag har att prata med nu mitt i natten. Här är länken iaf, en skate eller tisha med Belladonna skulle jag hänga upp på väggen, kanske.

http://www.hufsf.com/huf_mcgrath/dennis.html

Mandy Morbid har en rolig tshirt som det står "Die Hippy Scum" på btw, var lite kul det med. Check it out.

2010-06-01 @ 23:44:39
Postat av: Bargain Basement Howard Hughes

Har en del tråkigt, så här har du en post från Kristians blogg, Ghoulson, med lite scans från en bok med tatueringar funna på döda ryska gangsters från 60-talet och frammåt. Jävligt schyssta bilder.



http://ghoulson.blogspot.com/2010/05/russian-criminal-tattoo.html



Han har ofta en del roliga saker på den där bloggen överlag, men det är väl individuellt vad man gillar för internet kultur crap. I like Ghoulson, ryss-tatueringarna speciellt.



/1984's Big Brother Incarnate

2010-06-02 @ 00:10:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0